VENDI PERFEKT

Bar dhe Restoranti i Hotel Agimi jane te vendosur ne tarracen e gjere e cila ka nje pamje te plote te detit. Ne sherbejme ne menyre profesionale ushqim Shqiptare dhe Mesdhetare. Specialiteti yne jane ushqimet e detit, por mund te zgjidhni dhe ushqime te tjera ne menune tone.