Dhome Dopio me Pamje nga Deti

Dhoma Dopio perfshin nje krevat dopio dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.

Dhome Standarte Dopio me Ballkon

Dhoma Dopio perfshin nje krevat dopio dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.

Dhome Dyshe me Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe perfshin dy krevate tek dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.

Dhome Treshe me Pamje nga Deti

Dhoma Treshe perfshin nje krevat dopio dhe nje tek dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.

Dhome Familjare me Ballkon

Dhoma Familjare perfshin nje krevat dopio + 2 tek dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.

Dhome Familjare me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Dhoma Familjare perfshin nje krevat dopio + 2 tek dhe facilitete te tjera si : frigorifer, ajer te kondicionuar, tv dhe wifi falas. Hotel Agimi & S ne Sarande, ju ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje te bukur.